Dom > Novosti > Sadržaj
Kategorije proizvoda
Kontaktirajte nas

Dongguanu Chengxinxing pametne kartice Co., Ltd

Dodaj: No.25, Jinfu put, Jinxia zajednice, grad Chang'an, Dongguanu, u Kini.

TEL: 0769-85313437

FAKS: 0769-87006556

Web: http://www.lycarder.com/en
http://dgtrustingcard.En.alibaba.com

Nicole Lai (Menadžer za izvoz)

Telefon: +8613450794559 (Whatspp)

Wechat: cyfonglsf

E-mail adresa:lsfnicole@Hotmail.com

Skype:Nikol-lsf

Kakve prednosti javni prevoz MK kartica ima?
Aug 21, 2015

1. ako je opcionalna magnetna pruga kartice, magnetne pruga lako može oštećene, npr jako magnetno polje, lako namagnetisani i gubitak informacija. Autobus IC kartica nije magnetski oštećena (isprazniti jak magnetni okruženje u magnetne linije velike brzine rezanja i dovelo da smotane u trenutnom proizvedene spalila čip sa situacijom, zapravo osim ako namerno Duu, General nisu ima ove uslove, takođe ima je magnetska kartica članak takođe je lako razmagnetisanje, kao autobus sa kartama ovo svakodnevno smo da sa da od , neminovno volju neravnina, pa izaberite magnetni članak kartica je loše od;

2. magnetna pruga karte dok indukcioni, magnetni čitanje glavu iz magnetne divizije (kontakt), koji se koristi za dugo vremena može oštetiti magnetni oblast. Ova blizina karte za beskontaktnih kartica, zatvorite 2 ~ 3cm mogu da osete, udaljenost može biti do nekoliko metara, ili čak i više od 10 metara mogu da osetim, da postoji bez fizičkog kontakta sa povredom.

3. osim na kartici 2 mora da se zatvori "Kontakti", indukcioni karticu sa proširenim udaljenost korist, na primer, parking karte, možete ostaviti barijeru par metara dalje u kolima, gde je otkriven, stoga kapiji, ubrzava odobrenje.

4. magnetna pruga kartica informacije šifrovane skladišta na magnetne kartice, u domenu informacija može biti pročitali. Javni prevoz IC kartica u šifrovane i nešifrovane, dešifrovana poruka može biti pročitali, dobija šifrovane informacije moguće pročitati glavu. Iz perspektive sigurnosti, ova kartica je sigurnije.

5. postoje mnoge prednosti od IC kartica, kao što je dug život donese pogodnost za nas zivot-rizik od razmagnetisanja magnetne trake i induktivnim IC kartica unutra klubadima, čak i ako slučajno pao na tlo ne utiče na upotrebu.

Inače