Dom > Novosti > Sadržaj
Kategorije proizvoda
Kontaktirajte nas

Dongguanu Chengxinxing pametne kartice Co., Ltd

Dodaj: No.25, Jinfu put, Jinxia zajednice, grad Chang'an, Dongguanu, u Kini.

TEL: 0769-85313437

FAKS: 0769-87006556

Web: http://www.lycarder.com/en
http://dgtrustingcard.En.alibaba.com

Nicole Lai (Menadžer za izvoz)

Telefon: +8613450794559 (Whatspp)

Wechat: cyfonglsf

E-mail adresa:lsfnicole@Hotmail.com

Skype:Nikol-lsf

BARCODE karticama
Aug 21, 2015

Bar kod tehnologija je u širokoj upotrebi u komercijalni, poštanski, biblioteke za upravljanje, uskladištenja, industrijski proces kontrole, transport i druge oblasti tehnologije automatske identifikacije, sa unosa brzinu, visoku preciznost, prednosti niske cene, visoka pouzdanost, na današnji automatsku identifikaciju tehnologija igra važnu ulogu. Bar kod tehnologija u kompjuter i informatičkih tehnologija razvila na osnovu skupa za kodiranje, štampanje, identifikacija, prikupljanje podataka i tehnologijom prerade. Smo kupili iz supermarketa voće, med, voće kutiju, tamo mora biti kodiran na med, da li je to niz supermarketa sebi bar koda ili bar koda na žigove proizvoda proizvođača.

BARCODE upišite mnogi, zajednički od verovatno ima više od 20 više vrsta Šifra poslovne, koji uključujući: Code39 koda (standardni 39 kod), i kodabar koda (kod kudeba), i Code25 koda (standardni 25 pozivni broj), i ITF25 koda (preko 25 kod), i Matrix25 kôd (kod matrice 25), i UPC-A kod, i kod UPC-E, i EAN-13 koda (EAN-13 međunarodnih roba barcode), i EAN-8 šifru (bar koda Međunarodne roba EAN-8) , i Kina Poštanski broj (varijacija matrice 25 metara), Šifra Šifra-B, MSI kod,, Code11, Code93, šifru, ISBN, kod Code128, u ISSN kodovi šifru (Code128, EAN128-Šifra), Code39EMS (EMS je posvetio 39 jardi), jednodimenzionalni bar koda i dvodimenzionalni bar kodove, kao što je PDF417.

Na poklon, u širokoj upotrebi bar koda tip EAN, UPC kôd (bar kôd koristi za jedinstvenu identifikaciju proizvoda širom sveta. Mi smo većinu uobičajenih u supermarketima je bar koda), Code39, Šifra (brojevi i slova, a najčešće se koriste u oblasti upravljanja), ITF25 koda (u širokoj upotrebi u logistici upravljanje), Codebar šifre (koristi se u mnogim medicinski i biblioteka polje), Code93, Code128, šifre, itd. Među njima, Šifra EAN bar koda robe je u širokoj upotrebi na svetu, postala je osnova za razmenu (EDI) elektronske podatke; UPC koda uglavnom u Sjedinjenim Državama i Kanadi koristite aplikaciju u razne vrste bar koda sistem, Code39 bar koda može da se koristi zbog njene brojeve i slova koji se sastoji i je u širokoj upotrebi u raznim privrednim granama na interno upravljanje; Banke krvi, biblioteku i fotografski posao, Codebar šifre su takođe u upotrebi.

Inače