Dom > Novosti > Sadržaj
Kategorije proizvoda
Kontaktirajte nas

Dongguanu Chengxinxing pametne kartice Co., Ltd

Dodaj: No.25, Jinfu put, Jinxia zajednice, grad Chang'an, Dongguanu, u Kini.

TEL: 0769-85313437

FAKS: 0769-87006556

Web: http://www.lycarder.com/en
http://dgtrustingcard.En.alibaba.com

Nicole Lai (Menadžer za izvoz)

Telefon: +8613450794559 (Whatspp)

Wechat: cyfonglsf

E-mail adresa:lsfnicole@Hotmail.com

Skype:Nikol-lsf

РФИД кључни принцип примене РФИД технологије
Sep 11, 2017

Са развојем информационих технологија, у нашем свакодневном животу често користимо разне дигиталне идентификационе картице, као што су кредитне картице, картице за позивање и финансијске ИЦ картице. Већина идентификационе картице је контакт са читачем картице за повезивање за читање дигиталних података, заједничку методу картице магнетске траке или контакта са фиксним тачкама ИЦ чипа, ови контакти са начином идентификације дигиталних података, једноставни за кориштење у дугорочно Због хабања узрокованих податком да би се утврдила грешка, а контактна лична карта има одређени контакт, картица има правац, корисник често због неправилног рада и не може правилно тумачити информације.

Радио-фреквенцијски идентификациони систем енглеског назива за Радио Фрекуенци Идентифицатион Систем, који се назива РФИД. И РФИД је за најчешће коришћени систем за препознавање контакта како би се побољшали недостаци коришћења радиофреквентних сигнала за бежични пренос дигиталних података, тако да идентификациона картица не мора да ступи у контакт са читачем картице може да чита и пише дигиталне податке, овај - контактирајте статус РФ Идентификациона картица и читач картица између неусмерјених захтева и картица се могу ставити у џеп, торбе, не морају се извадити и могу се директно идентифицирати, често уклањају модерне људе са неколико картица на пронаћи одређене проблеме са картицама.

Аналогни трошкови преноса и складиштења с друге стране, мониторинг видео надзора недавно је широко коришћен у свакодневном животу. Традиционални систем за надгледање заснован је на аналогним сигналима који обрађују и преносе слику, са више камера, како би снимали слику у складу са редоследом унапријед, а снимљени снимак се периодично емитује на монитору. Због велике количине видео података, трошкови преноса и складиштења су доста високи, а због тешкоћа додавања интелигентног управљања подацима и могућности детекције догађаја, флексибилност апликација је веома ниска. Пошто систем не може да обезбеди аутоматско детекцију догађаја и упозоравајуће особље, особље за мониторинг мора да буде један по један да би надгледао видео како би утврдио да ли је инцидент и прави одговарајући одговор. Овај приступ има неколико недостатака:

1, ефикасност надгледања је мала: лице великог броја монитора, надзорно особље мора потрошити пуно енергије и времена, један по један, да провери видео на сваком монитору.

2, склони губитку: генерално особље за мониторинг не може истовремено да провери видео надзор. Дакле, када се концентрација надзорног особља распрши с обзиром на вишеструке видео услове, лако ће се пропустити појављивање инцидента, а не у најбољем случају да се прави одговор.

3, високи трошкови опреме: сваки видео извор мора имати уређај за приказ са њим да игра улогу у великом броју видео извора под условима, требат ће вам пуно уређаја за приказ. Поред видео сертификата потрошит ће се и пуно опреме за складиштење, чиме се значајно повећава трошкови система.

Дигитални мониторинг је високо препознатљив и вишеструки

Нова генерација система за надзор видео надзора комбинује дигиталну видео процесу и мрежни пренос и друге нове технологије и имају многе предности. На пример, дигитална компресија видео записа може се складиштити на ефикасан начин за праћење видео записа, може значајно смањити потребну пропусност преноса мреже и простор за складиштење података,

Алгоритам побољшања дигиталних слика може се користити за побољшање квалитета видео записа, што омогућава да се обезбеди јасан видео квалитет за идентификацију у лошим условима осветљења; видео стреаминг и инстант видео мреже пружају велику флексибилност и (као што су лични рачунари, Интернет рачунари, мобилни телефони, бежични ручни уређаји и ПДА уређаји, итд.), путем различитих мрежних платформи, користећи разне уређаје за приступ информацијама (као што су жичане и бежичне регионалне мреже, кабловске мреже и телефонске мреже, итд.) да гледају видео надзор. Овакав систем мрежног надзора видео надзора има много потенцијалних апликација.

На примјер, корисник може гледати дадиље или дијете или старију особу код куће у канцеларији преко Интернета. Такође може надгледати да ли дом или канцеларија има лопова да се склони, и аутоматски открије да ли постоји ватра, чланови породице пада и тако даље. Или систем за праћење видео надзора који се користи у управљању контроло приступа, како би се задржао интегритет идентификације особља приступа. Такође се може користити за праћење статуса главног саобраћајног промета како би се побољшали саобраћајни услови и безбедност превоза, као и да се прате и евидентирају саобраћајне несреће и саобраћајне несреће.


Inače