Dom > Novosti > Sadržaj
Kategorije proizvoda
Kontaktirajte nas

Dongguanu Chengxinxing pametne kartice Co., Ltd

Dodaj: No.25, Jinfu put, Jinxia zajednice, grad Chang'an, Dongguanu, u Kini.

TEL: 0769-85313437

FAKS: 0769-87006556

Web: http://www.lycarder.com/en
http://dgtrustingcard.En.alibaba.com

Nicole Lai (Menadžer za izvoz)

Telefon: +8613450794559 (Whatspp)

Wechat: cyfonglsf

E-mail adresa:lsfnicole@Hotmail.com

Skype:Nikol-lsf

РФИД Кеифоб поуздан и ефикасан
Jun 06, 2017

РФИД Кеифоб Систем препознавања заснован на РФИД технологији постао је незаобилазни дио у машинској индустрији: помаже у поузданој и ефикасној контроли производног процеса. Међутим, тренутна РФИД као вишекратна шема углавном се користи у контроли алата и директно на имплементацији алата или клизача. Следећи иновацијски корак је за континуирану контролу процеса, укључујући јединице за обраду, РФИД Кеифоб са РФИД ознакама за директно идентификовање компоненти уређаја и уређаја.


Ово интелигентно препознавање је скоро једина опција. Као резултат изузетно разноврсних опција и флексибилних процеса обраде, производни оператери и даље се суочавају са новим изазовима у производњи, монтирању и интелигентним техничким услугама. Неки неопходни захтеви за интеграцију су такође предложени за сваког учесника у процесном ланцу, односно за интеграцију обраде података са индустријом 4.0. РФИД Кеифоб Иако се овај концепт може чути свуда у Немачкој, ретко је, осим неколико најиновативнијих пројеката на острву. Закључак је да кључни трошкови и економске предности не доносе користи у међународној конкуренцији.


Заправо, не само зато што су РФИД и аутоматска решења у економским аспектима индустријског интереса, РФИД Кеифоб релевантни развој тржишта у машинској и инструментационој индустрији за производњу да створи тренд: производ малих серија и персонализоване конфигурације, у У овом контексту, РФИД Кеифоб остали програми су готово некомпетентни. Сложеност процеса такође се повећава. На пример, монтирана плоча за струју често користи до 10 различитих локација за обраду електронских компоненти све док се на крају не учита у возило или уређај. Приликом израде кола, круга за облогу и проводног појаса, РФИД Кеифоб потенцијал оптимизације процеса даје се пуно репродукције захваљујући примени конвенционалне технологије идентификације. Постоји значајнији потенцијал у процесирању модула за складиштење и кондензатора који се захтевају у склопу ПЦБ-а.


Inače