Dom > Novosti > Sadržaj
Kategorije proizvoda
Kontaktirajte nas

Dongguanu Chengxinxing pametne kartice Co., Ltd

Dodaj: No.25, Jinfu put, Jinxia zajednice, grad Chang'an, Dongguanu, u Kini.

TEL: 0769-85313437

FAKS: 0769-87006556

Web: http://www.lycarder.com/en
http://dgtrustingcard.En.alibaba.com

Nicole Lai (Menadžer za izvoz)

Telefon: +8613450794559 (Whatspp)

Wechat: cyfonglsf

E-mail adresa:lsfnicole@Hotmail.com

Skype:Nikol-lsf

Техничко поље РФИД Кеифоб
Aug 17, 2017

РФИД кључни прстенови припадају области РФИД технологије, укључујући кључне прстенове, висеће комаде, висеће комаде које су висиле од прстена за кључеве, а причвршћени делови опремљени су РФИД електронским ознакама. РФИД електроничка ознака састоји се од чипа и прикључка индуктор на чипу. Облик висећег комада је кубни, дужина висећег комада је 5-6цм, ширина је 3-5цм, а дебљина је 0,3-0,6цм. Привезак је кортикални.

Спољни пречник кључног прстена је 3-4цм. Периметар зида је ожичен и РФИД електронске ознаке се постављају у сред линије. Овај проналазак једноставна разумна структура, једноставна производња, једноставна за коришћење, побољшава постојећи кључни ланац , у целини, РФИД кључни ланац из овог проналаска укључује кључни прстен, привјесак, виси виси на прстену за кључеве, РФИД електроничка ознака је постављена унутар виџета, користи се само потребан ће привезак РФИД кључа против читања читача картица уређаји као што су чипови могу скенирати податке о РФИД електронским ознакама и применити одговарајућу улогу РФИД електронске ознаке

То је некажна технологија аутоматске идентификације. Он аутоматски препознаје циљане објекте и добија релевантне податке преко сигнала радио-фреквенције. Може да ради у свим врстама непријатељских окружења без људске интервенције. Технологија РФИД може идентификовати објекте који се крећу у покрету и могу препознати више етикета истовремено.

Основни принцип рада ФИД технике није компликовано: Таг у магнетном пољу, након примања сигнала рф од читача, са енергијом стеченом индукционом струјом пошаљу информације о производу сачуване у чипу (пасивна ознака, пасивне ознаке или пасивне ознаке ) или преузмите иницијативу за слање сигнала фреквенције (Ацтиве Таг, Ацтиве тагс или Ацтиве тагс). Читач чита информације и декодира их и шаље је централном информационом систему за обраду података.


Inače