Dom > Novosti > Sadržaj
Kategorije proizvoda
Kontaktirajte nas

Dongguanu Chengxinxing pametne kartice Co., Ltd

Dodaj: No.25, Jinfu put, Jinxia zajednice, grad Chang'an, Dongguanu, u Kini.

TEL: 0769-85313437

FAKS: 0769-87006556

Web: http://www.lycarder.com/en
http://dgtrustingcard.En.alibaba.com

Nicole Lai (Menadžer za izvoz)

Telefon: +8613450794559 (Whatspp)

Wechat: cyfonglsf

E-mail adresa:lsfnicole@Hotmail.com

Skype:Nikol-lsf

РФИД Реадер-Вритер Маркет развој
Aug 02, 2017

РФИД технологија је брзо зрел, РФИД Реадер-Вритер и многе земље активно га промовишу као важну индустрију. Тренутно пасивни ултра-високи фреквенцијски развој у Кини је још увек у повоју, потребно је провалити основну технологију, РФИД читач-писац не само да треба побољшати иновације у пословном моделу, како би пасивни развој ултра-високих фреквенција, морају ефикасно ријешити језгро проблем.

Читач ће кодирати информације које треба кодирати и учитати их на носиоцу радио фреквенције 13.56 МХз, послати кроз антену и формирати стабилно електромагнетно поље како би обезбедиле енергију за РФИД ознаку. Када ознака РФИД улази у радну површину читача, антенска картица прима сигнал и енергију, а ознака се активира. РФИД Реадер-Вритер Чип чипа доноси пресуду о овом сигналу, као што је валидна сигнализација, РФИД Реадер-Вритер чита релевантне информације из меморије и преноси их преко антенске картице. Антена РФИД Реадер-Вритер прима овај сигнал, интерни пријемник ФМ1702СЛ за детекцију и демодулацију сигнала и према подешавањима регистра за обраду, а затим се шаље у хост систем. Систем домаћина да одреди да ли је етикета легитимна, направи одговарајући третман, РФИД Реадер-Вритер, након чега следи издавање упутстава читаоцу.

Спољно напајање је 220 В ац и регулише се са 5 В при прекидачем напајању за напајање струјне плоче. Као напонски напон Ц8051Ф310 са једним чипом од 2,7 В ~ 3,6 В, РФ чип-чип чип ФМ1702СЛ напон напајања од 3 В ~ 5 В, тако и са регулатором АМС1117, напон се стабилизује на 3.3 В напајање. РС232 до СП3232 претварање нивоа, и повезани Ц8051Ф310, микроконтролер Ц8051Ф310 преко СПИ порта и ФМ1702СЛ повезан са чиповима за читање и писање за контролу. ФМ1702СЛ и потом повезан са антеном како би се постигао сигнал за слање и пријем.

РФИД (Радио Фрекуенци Идентифицатион) је технологија за идентификацију радио фреквенција, која представља неку врсту аутоматске технологије идентификације. Користећи наменски РФИД читач и специјалну РФИД ознаку која се може повезати са циљем, користећи сигнал фреквенције за пренос информација са ознаке на читач. У поређењу са традиционалним бар кодом, магнетном картицом и осталом технологијом аутоматске идентификације, РФИД технологија у многим областима има значајне предности, као што су прилагодљивост за животну средину, радну удаљеност, чување РФИД Реадер-Вритер и његова интелигенција. Поред тога, може се идентификовати и више објеката који се крећу у покрету.

РФИД технологија је брзо зрел, а многе земље активно га промовишу као важну индустрију. Тренутно је пасивни развој ултра-високе фреквенције у Кини још увијек у повоју, потребно је провалити основну технологију, не само да је потребно побољшати иновације у пословном моделу, РФИД Реадер-Вритер, како би се пасивни развој ултра-високих фреквенција развио, морају ефикасно ријешити језгро проблем. Овај рад пружа изводљиво рјешење за реализацију РФ комуникационог система.

Рфид читач преко антене и РФИД ознака за бежичну комуникацију, РФИД Реадер-Вритер можете постићи идентификацијски код етикета и операцију читања или писања меморијских података. Типичан читач РФИД-а укључује РФИД радио модул (предајник и пријемник), управљачку јединицу, РФИД читач-писач и читач антене.

У систему за идентификацију радио фреквенција, електронске ознаке су познате и као ознаке радио-фреквенција, транспондери, носачи података; Читачи су познати и као уређаји за читање, скенери, РФИД Реадер-Вритер комуникатори, читачи (у зависности од тога да ли електронски тагови могу бежично пренијети податке). РФИД Реадер-Вритер између електронске ознаке и читача преко елемента спојнице за постизање РФ-сигнала (без контакта), РФИД Реадер-Вритер на каналу спајања, према временском односу, ради постизања преноса, размјене података.


Inače