Dom > Novosti > Sadržaj
Kategorije proizvoda
Kontaktirajte nas

Dongguanu Chengxinxing pametne kartice Co., Ltd

Dodaj: No.25, Jinfu put, Jinxia zajednice, grad Chang'an, Dongguanu, u Kini.

TEL: 0769-85313437

FAKS: 0769-87006556

Web: http://www.lycarder.com/en
http://dgtrustingcard.En.alibaba.com

Nicole Lai (Menadžer za izvoz)

Telefon: +8613450794559 (Whatspp)

Wechat: cyfonglsf

E-mail adresa:lsfnicole@Hotmail.com

Skype:Nikol-lsf

РФИД Таг Кееп Ит Стабилно.
Jun 06, 2017

РФИД Таг Кина индустрија РФИД након више од 10 година развоја, сада је технологија била зрела, посебно у посљедње двије године, у земљи активно подстичу и снажно промовишу здрав развој индустрије у позадини, уз различити фактори на континуираној промоцији ИоТ-а, РФИД Таг-а одржали су сталан раст тренд развоја.


РФИД стандардна формулација фреквенције, индустрија је такође постигла консензус. У овом тренутку, уобичајена међународна фреквенција је 13 високофреквентних РФИД технологија због стабилних перформанси, разумне цијене, опсега читања и стварног подручја примјене усклађивања на даљину, тако да је на картици јавног пријевоза широко кориштена плаћања мобилног телефона РФИД Таг, посебно у Кореји, Јапану и другим местима.


РФИД таг је често праћен коришћењем металног окружења, када је РФИД ознака близу метала, јер метал има јак одраз електромагнетних таласа, пратиће га слабљење сигнала, читање картице ће растојање постати блиско, појављује се озбиљна сметња која прочита феномен неуспеха. РФИД Таг Садашње опште решење је да држите слој магнетног апсорбујућег материјала на полеђини електронске ознаке.


Материјал који апсорбује талас у редукцији буке у електронској опреми, апсорбујући таласе и ЕМЦ и друге аспекте коришћења више, а стручњаци за његово тумачење принципа рада, такође су урадили пуно модела, формирајући много теоретских знања, али недостатак да су ове теорије сложеније, неке од читалаца на терену је тешко разумјети.

У комбинацији са многим инжењерима који користе овај проблем, РФИД Таг овај чланак ће бити 13.56МХз пасивни РФИД систем за примјену апсорбујућих материјала на примјер, са једноставним, обичним и популарним језиком који ће се елаборирати, надајући се да ће пружити неку помоћ читатељу

РФИД систем је електронска ознака или бесконтактна паметна картица (као што је паметни телефон са картицом за помицање) који се налази на идентификованом објекту, уређају који шаље упутства електронској ознаци и прикупља информације о повратној информацији са електронске ознаке , који је такође познат као РФИД читач или читач. Као што је приказано на слици 1, РФИД Таг, како би други уређаји могли да приказују или користе податке, опћенито је могуће имати спољни интерфејс са РС232 протоколом на читачу, тако да се информације могу комуницирати са вањским уређајем.

Због тога што је пасивна електронска ознака, енергија коју чип и меморија ради у електронској ознаци обезбеђује читалац, комуникација између читача и електронске ознаке се реализује принципом електромагнетне спојнице, енергијом електронске ознаке генерира електромагнетном спојницом антене антене читаоца.


Високофреквентно електромагнетно поље генерише антена калема читача, а затим магнетско поље пролази кроз пресек завојнице и простор око завојнице. Према фреквенцији коришћења ознаке 13.56МХз, његова таласна дужина је 22,1м, далеко већа од читача антене и електронске удаљености, тако да може читати и писати до удаљености антене између електромагнетног поља као једноставно измјенично магнетско поље за рјешавање.

РФИД картица за читање картица није само повезана са собом, истовремено са окружењем има одличну везу. При коришћењу индуктивно спојеног РФ идентификационог система, РФИД Таг често се тражи да се антена читача или ознаке РФИД директно монтира на металну површину. Међутим, немогуће је инсталирати антене директно на површину метала.


Пошто магнетни флукс антене пролази кроз металну површину, РФИД Таг производи индуктивне вортике, према Лензу, вијчане струје се могу примијенити на поље антене, а магнетско поље на површини метала може бити брзо ослабљено, тако да је растојање за читање између читача и електронске ознаке ће бити озбиљно погођене, или чак погрешно прочитати или прочитати неуспјех. Резултати су исти без обзира на магнетно поље произведено од калемова постављених на површини метала или споља до поља металне плоче (електронска налепница на површини метала).


Inače