Dom > Novosti > Sadržaj
Kategorije proizvoda
Kontaktirajte nas

Dongguanu Chengxinxing pametne kartice Co., Ltd

Dodaj: No.25, Jinfu put, Jinxia zajednice, grad Chang'an, Dongguanu, u Kini.

TEL: 0769-85313437

FAKS: 0769-87006556

Web: http://www.lycarder.com/en
http://dgtrustingcard.En.alibaba.com

Nicole Lai (Menadžer za izvoz)

Telefon: +8613450794559 (Whatspp)

Wechat: cyfonglsf

E-mail adresa:lsfnicole@Hotmail.com

Skype:Nikol-lsf

RFID oznaka Razvoj potrošnog materijala
Oct 27, 2017

Bezbednost nije nova reč. Zaštita patenta kada je došlo do povećanja sigurnosti. Ali kada lažna i sumnjiva roba preplavljuju tržište. Sigurnost je postala nužnost. RFID Tag danas. Bezbednost na etiketi bar kodova ili aplikacija za pakovanje je premašila gore navedene zahteve. Takođe podrazumeva sledeće značenje.

(1) označite robu. Personalizovana, RFID oznaka posebno kada postoji više zamena za sličnu robu na tržištu;

(2) prikazati najnovije proizvode. Čak i ako se priroda robe nije promijenila. Ali nakon etikete ili pakovanja da postane nova roba.

U posljednjih nekoliko godina, s poboljšanjem životnog standarda ljudi, RFID Tag kemijska industrija je ubrzan razvoj. Tradicionalna kontra-stilska prodaja u potpunosti se mijenja u tipu police, pojavilo se više trgovina, supermarketa, praktičnih trgovina, potrošači se direktno suočavaju s nizom polica, tako da je "efekt polica" posebno istaknut. Prema istraživanju iz inostranstva, gotovo 80% potrošača ima slučajno ponašanje u kupovini, tj. Prije kupovine neće navesti jasnu listu za kupovinu ili označenu marku, RFID oznaku, tako da proizvod može biti prekrasna, jedinstvena ambalaža koja privlači oko, iz Dazzling-a. mnoštvo polica se ističe i postaju najvažniji način da se izrazi njihova naklonost, bez obzira na to mogu li osvojiti naklonost potrošača u korpi za kupovinu. RFID oznaka I naljepnice kao oznaka, u odnosu na druge načine mogu biti ljepše kako bi odražavale zahtjeve izuzetnih oznaka.

Samolepljive etikete u razvoju industrije i razne dnevne hemijske proizvode su usko povezane. Šampon, gel za tuširanje, sredstvo za čišćenje, sanitizer za ruke, RFID Tag za pranje rublja, omekšivač i drugi dnevni kemijski proizvodi nastavljaju s uvođenjem novih, bit će više odgovarajućeg oblika pakiranja, korištenje značajnog povećanja oznake.

Prethodne limenke su vrlo "hladne", RFID Tag vrlo krut, a današnje boce imaju tendenciju da budu transparentnije, mekše, otporne na ekstruziju, ali i da daju više ljudskog dizajna, koji zahtijevaju upotrebu raznih materijala Suha gumena etiketa može bolje kombinirati s bocom, dobiti cjelokupni učinak izuzetne ljepote.

Kako sve više multinacionalnih kompanija ulazi na kinesko tržište da se takmiče i njihova lokalna implementacija globalne strategije, mnogi proizvodi i etikete sa bar kodovima će biti nabavljeni od originalnih američkih ili evropskih kupovina u Kinu, RFID oznaka i multinacionalne kompanije će premjestiti cijelu azijsko-pacifičku regiju Čak i fokus globalnih nabavki na Kinu. To ne samo da je Kina samoljepljive oznake na tržištu mogućnosti, RFID oznaka, ali i kineski vlastiti brand za veliki demonstracijski efekt, ali i promicanje trenutne tiskarske industrije za poboljšanje vlastite kvalitete i razine usluga, kontinuirane tehnološke inovacije, slijedio trend.


Inače