Dom > Novosti > Sadržaj
Kategorije proizvoda
Kontaktirajte nas

Dongguanu Chengxinxing pametne kartice Co., Ltd

Dodaj: No.25, Jinfu put, Jinxia zajednice, grad Chang'an, Dongguanu, u Kini.

TEL: 0769-85313437

FAKS: 0769-87006556

Web: http://www.lycarder.com/en
http://dgtrustingcard.En.alibaba.com

Nicole Lai (Menadžer za izvoz)

Telefon: +8613450794559 (Whatspp)

Wechat: cyfonglsf

E-mail adresa:lsfnicole@Hotmail.com

Skype:Nikol-lsf

Карактеристике паметне картице
Sep 04, 2017

Функционално, коришћење паметних картица може се категоризирати на сљедећи начин:

1. Идентификација - коришћење микрорачунарског система који садржи математички прорачун података како би потврдили његову јединственост.

2. Алат за плаћање - уграђени бројач (бројач) за замјену валуте, бонуса, итд., Број података.

3. Шифрирање и дешифровање - брзи развој мрежне ситуације, употреба електронске трговине је значајно порасла, неки произвођачи су рекли да је најважнија мрежна потрошња идентитет аутентичности интегритета информација, трансакција је неоспорна и легитимитет, помоћу криптографских механизама као што су ДЕС, РСА, МД5 итд., поред повећања сигурности картице, али и кориштења оффлине операција како би се смањили трошкови комуникације на мрежи.

4. Информације - због популарности ГСМ мобилних телефона, повећање потражње за СИМ картицом, убрзавање развоја паметних картица, чинећи мобилни телефон од оригиналних једноставних телефонских функција, проширених на данашњу мрежну везу и друге функције. Његова функција за складиштење података поседује широк спектар комерцијалних апликација као што су:

Лична финансијска евиденција

Банкарска конкуренција постаје све интензивнија, како би се побољшала лојалност купаца и привукла више нових клијената да се придруже, банке су покренуле разне бонне концесије и побољшале систем услуга за кориснике, а кориштењем паметних картица не само да може досећи само 24 сата дан Функција слободног преноса и може смањити банкарску и пацијенту писмену оперативну процедуру. Тренутно тржиште има бројне банке које издају паметне картице, а МастерЦард и ВИСА двије главне групе кредитних картица ће такође обновити паметну картицу.

Медицински запис

Једном када ИЦ картица за здравствену заштиту, личне медицинске документе могу да се чувају у чипу, без обзира на болницу која ће посјетити, може бити обавештена о личним здравственим условима, доктор може одмах знати запис о лијечењу пацијента, пацијент може бити изузет из извештај попуњавати време, и смањити трошкове одржавања болничких докумената. Поред тога, национална лична карта може бити ИЦ, а сви лични идентификациони подаци, као што су отисци прстију, рођендани, лични фајлови у чип, али и пасош, Сингапур и влада Малезије почели су да користе.

Контрола приступа је важна за предузећа и школе. Осим што се користи за опћу контролу приступа, паметне картице могу складиштити мале суме новца, сарађивати са генералним продавницама и побољшавати функционалност картица. На примјер, произвођач система контроле приступа у УК користиће Смарт картице на контроли приступа такођер се може примијенити на банкомат, комбинује контролу приступа и електронску функцију новчаника.


Inače